• ARTIFLEX TERRAZZO

  • TERRAZZO VLOEREN

  • KEUKENBLADEN

  • BADKAMER

grafmonumenten

Terrazzo Grafmonumenten - Granito
Er is een grote verscheidenheid in grafmonumenten. In de loop der jaren is er steeds meer mogelijk geworden op het gebied van grafmonumenten. Mensen zijn vaak op zoek naar een uniek monument om hun naasten en geliefden te gedenken, een monument waarvan er niet tien in een dozijn zitten. Terrazzo - Granito bied uitgebreide mogelijkheden voor uw unieke grafmonument. Doordat Terrazzo - Granito gegoten wordt zijn er veel mogelijkheden qua vorm en terrazzo - Granito is daarbij ook in honderden kleuren toe te passen. De hoogstaande kwaliteit die Artiflex Terrazzo u biedt, geeft u de garantie voor een duurzaam product dat vele jaren mee zal gaan.

De hoogstaande kwaliteit die Artiflex Terrazzo u biedt, geeft u de garantie voor een duurzaam product dat vele jaren mee zal gaan.

Terrazzo urnen
Artiflex terrazzo maakt urnen in verschillende vormen. De urnen kunnen in honderden kleuren gemaakt worden. Doordat terrazzo, ook wel bekend als granito, zeer sterk is en daarmee duurzaam zijn de urnen zeer geschikt om buiten geplaatst te worden, bijvoorbeeld in een nis of een urnenmuur. Terrazzo urnen gaan vele tientallen jaren mee en zal er ook na jaren nog steeds mooi uit blijven zien.
Artiflex terrazzo beidt u een kwalitatief hoogwaardig product, het ontwerp van de urn gebeurt uiteraard volledig in overleg met u. Door de vele mogelijkheden in kleur en vorm die terrazzo u bied bent u in principe gegarandeerd van een unieke en persoonlijke urn.
Mocht u vragen hebben, verwijzen we u graag door naar onze contactgevens.

Grafsteen prijzen
Heeft u vragen of wilt u een prijsopgaaf, neemt u dan contact met ons op of vraag een Terrazzo Offerte aan.

Artiflex Terrazzo voor: Grafstenen, Grafmonumenten, Urnen, Grafsteen, Gedenktekens en Grafkunst.

Hoe hebben onze klanten ons ervaren?

Christa Bouwman
Christa Bouwman
08:18 16 Aug 19
Wij hebben heel goede ervaringen met Artiflex Terrazzo. De werkzaamheden zijn keurig en vakkundig uitgevoerd. Er wordt netjes en volgens de vantevoren aangegeven planning gewerkt. Het contact met Wesley verloopt plezierig en ‘last but not least’: de granito/terrazzo vloer is echt prachtig geworden! We zijn heel tevreden en krijgen ook veel positieve reacties!
Bas van der Hulst
Bas van der Hulst
16:35 15 Jul 19
Mooie vloer, gelegd voor een mooie prijs en binnen korte termijn. Later nog teruggekomen voor het in de was zetten van de vloer. Vloer had daarna een nog diepere kleur. Prima service. Goed bereikbaar voor vragen.
Thomas Kroese
Thomas Kroese
20:44 26 May 18
Absolute vakman! Afgelopen week heeft Wesley van Artiflex Terrazzo in onze jaren 30 woning een granito keuken- en toiletvloer gerepareerd en opgeknapt en een granito badkamer- en toiletvloer nieuw aangelegd. Hoewel door miscommunicatie in het voortraject aan onze kant niet alles was voorbereid heeft Wesley zich niet uit het veld laten slaan en zeer vakkundig alle werkzaamheden uitgevoerd. Wesley verstaat zijn vak bijzonder goed en gaat pas weg als klant en hijzelf 100% tevreden zijn. In ons geval: missie geslaagd! Wij zijn erg tevreden en zouden hem zeker aanbevelen.
Robin Heijsteeg
Robin Heijsteeg
19:42 12 Feb 17
Pas geleden een prachtige badkamer vloer en twee wastafels laten maken door Artiflex terrazzo. Ik moet eerlijk zijn, het resultaat is geweldig! De service is top, hij is altijd bereikbaar en werkt super netjes. Ik zou Artiflex iedereen aanbevelen die iets van terrazzo wil hebben.
Next Reviews
Artiflex Terrazzo
5.0
powered by Facebook
Angelique Lambers
Angelique Lambers
2017-04-22T11:17:29+0000
Bij ons heeft Wesley een zeer mooi aanrechtblad geplaatst, het blad is in 1 stuk gestort, met veel hoeken en ook een deel achter de Boretti langs, het is zeer mooi geworden. De plaatsing verliep vlot en er werd echt meegedacht. Wesley bedankt wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden
Artiflex Terrazzo
T: 06 - 24197480
T: 0294 - 776904
artiflex-terrazzo.nl
KVK: 34354169
Postadres: Zomerstraat 10
1109 AW  Driemond
Showroom (op afspraak):
Hulswitweg 33 te haarlem
COOKIE POLICY ARTIFLEX TERRAZZO 
envelope-ophone-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram