• ARTIFLEX TERRAZZO

  • TERRAZZO VLOEREN

  • KEUKENBLADEN

  • BADKAMER

Granito Vloer

In Nederland is Terrazzo is ook bekend onder de benaming granito. In feite zit er tegenwoordig geen verschil meer tussen beide benamingen. Vroeger was het nog zo dat doordat Terrazzo uit het met marmer gevulde Italië kwam, er geen graniet in het terrazzo voorkwam. Nadat terrazzo steeds meer door heel Europa ging, zijn de terrazzo en graniet vloeren een mengeling geworden, waardoor heden ten dagen de twee benamingen gebruikt worden voor een en dezelfde vloer.

Artiflex Terrazzo is onder andere gespecialiseerd in het maken van terrazzo vloeren ofwel granito vloeren. Granito vloeren zijn geliefd door hun duurzaamheid en de tijdloze, luxe uitstraling. De vloeren hebben een zeer lange levensduur, zijn makkelijk schoon te houden en te onderhouden en zijn bovendien waardeverhogend voor het object waarin een vloer wordt aangebracht.
Granito vloeren kunnen in een ruim assortiment aan kleuren worden geleverd en in verschillende motieven worden gelegd, waardoor u in feite altijd een unieke vloer krijgt.

Met een granito vloer kunt u alle kanten uit, klassiek of modern, alles is mogelijk.

Artiflex terrazzo informeert u graag over de uitgebreide mogelijkheden van terrazzo vloeren, hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hoe hebben onze klanten ons ervaren?

Christa Bouwman
Christa Bouwman
08:18 16 Aug 19
Wij hebben heel goede ervaringen met Artiflex Terrazzo. De werkzaamheden zijn keurig en vakkundig uitgevoerd. Er wordt netjes en volgens de vantevoren aangegeven planning gewerkt. Het contact met Wesley verloopt plezierig en ‘last but not least’: de granito/terrazzo vloer is echt prachtig geworden! We zijn heel tevreden en krijgen ook veel positieve reacties!
Bas van der Hulst
Bas van der Hulst
16:35 15 Jul 19
Mooie vloer, gelegd voor een mooie prijs en binnen korte termijn. Later nog teruggekomen voor het in de was zetten van de vloer. Vloer had daarna een nog diepere kleur. Prima service. Goed bereikbaar voor vragen.
Thomas Kroese
Thomas Kroese
20:44 26 May 18
Absolute vakman! Afgelopen week heeft Wesley van Artiflex Terrazzo in onze jaren 30 woning een granito keuken- en toiletvloer gerepareerd en opgeknapt en een granito badkamer- en toiletvloer nieuw aangelegd. Hoewel door miscommunicatie in het voortraject aan onze kant niet alles was voorbereid heeft Wesley zich niet uit het veld laten slaan en zeer vakkundig alle werkzaamheden uitgevoerd. Wesley verstaat zijn vak bijzonder goed en gaat pas weg als klant en hijzelf 100% tevreden zijn. In ons geval: missie geslaagd! Wij zijn erg tevreden en zouden hem zeker aanbevelen.
Robin Heijsteeg
Robin Heijsteeg
19:42 12 Feb 17
Pas geleden een prachtige badkamer vloer en twee wastafels laten maken door Artiflex terrazzo. Ik moet eerlijk zijn, het resultaat is geweldig! De service is top, hij is altijd bereikbaar en werkt super netjes. Ik zou Artiflex iedereen aanbevelen die iets van terrazzo wil hebben.
Next Reviews
Artiflex Terrazzo
5.0
powered by Facebook
Angelique Lambers
Angelique Lambers
2017-04-22T11:17:29+0000
Bij ons heeft Wesley een zeer mooi aanrechtblad geplaatst, het blad is in 1 stuk gestort, met veel hoeken en ook een deel achter de Boretti langs, het is zeer mooi geworden. De plaatsing verliep vlot en er werd echt meegedacht. Wesley bedankt wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden
Artiflex Terrazzo
T: 06 - 24197480
T: 0294 - 776904
artiflex-terrazzo.nl
KVK: 34354169
Postadres: Zomerstraat 10
1109 AW  Driemond
Showroom (op afspraak):
Hulswitweg 33 te haarlem
COOKIE POLICY ARTIFLEX TERRAZZO 
envelope-ophone-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram