• Artiflex terrazzo voor:

    Terrazzo Vloeren voor bedrijven

    Bedrijfpanden & Hotels, waar u maar wilt.
  • Artiflex terrazzo voor:

    Terrazzo Vloeren voor Particulieren

    Badkamer, woonkamer of gang. Waar u maar wilt.

Granito Vloer

 

Terrazzo is ook bekend onder de benaming granito. Artiflex Terrazzo is onder andere in het maken van terrazzo vloeren ofwel granito vloeren. Granito vloeren zijn geliefd door hun duurzaamheid en de tijdloze, luxe uitstraling. De vloeren hebben een zeer lange levensduur, zijn makkelijk schoon te houden en te onderhouden en zijn bovendien waardeverhogend voor het object waarin een vloer wordt aangebracht.
Granito vloeren kunnen in honderden kleuren worden geleverd, waardoor u in feite altijd een unieke vloer krijgt.

Met een granito vloer kunt u alle kanten uit, klassiek of modern, alles is mogelijk.

Artiflex terrazzo informeert u graag over de uitgebreide mogelijkheden van terrazzo vloeren, hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie over o.a. Reparatie, Prijzen.

Om u een eerlijke prijs te kunnen sturen vragen we u het onderstaande offerte formulier in te vullen.

Bekijk onze reviews via Facebook en Google

Google reviews

Bas van der Hulst
Bas van der Hulst
16:35 15 Jul 19
Mooie vloer, gelegd voor een mooie prijs en binnen korte termijn. Later nog teruggekomen voor het in de was zetten van de vloer. Vloer had daarna een nog diepere kleur. Prima service. Goed bereikbaar voor vragen.
Thomas Kroese
Thomas Kroese
20:44 26 May 18
Absolute vakman! Afgelopen week heeft Wesley van Artiflex Terrazzo in onze jaren 30 woning een granito keuken- en toiletvloer gerepareerd en opgeknapt en een granito badkamer- en toiletvloer nieuw aangelegd. Hoewel door miscommunicatie in het voortraject aan onze kant niet alles was voorbereid heeft Wesley zich niet uit het veld laten slaan en zeer vakkundig alle werkzaamheden uitgevoerd. Wesley verstaat zijn vak bijzonder goed en gaat pas weg als klant en hijzelf 100% tevreden zijn. In ons geval: missie geslaagd! Wij zijn erg tevreden en zouden hem zeker aanbevelen.
Robin Heijsteeg
Robin Heijsteeg
19:42 12 Feb 17
Pas geleden een prachtige badkamer vloer en twee wastafels laten maken door Artiflex terrazzo. Ik moet eerlijk zijn, het resultaat is geweldig! De service is top, hij is altijd bereikbaar en werkt super netjes. Ik zou Artiflex iedereen aanbevelen die iets van terrazzo wil hebben.
See All Reviews

Facebook reviews

Artiflex Terrazzo
5.0
powered by Facebook
Angelique Lambers
Angelique Lambers
2017-04-22T11:17:29+0000
Bij ons heeft Wesley een zeer mooi aanrechtblad geplaatst, het blad is in 1 stuk gestort, met veel hoeken en ook een deel achter de Boretti langs, het is zeer mooi geworden. De plaatsing verliep vlot en er werd echt meegedacht. Wesley bedankt wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram