• ARTIFLEX TERRAZZO

  • TERRAZZO VLOEREN

  • KEUKENBLADEN

  • BADKAMER

Granito / Terrazzo Vloeren

Granito Vloer

In Nederland is Terrazzo is ook bekend onder de benaming granito. In feite zit er tegenwoordig geen verschil meer tussen beide benamingen. Vroeger was het nog zo dat doordat Terrazzo uit het met marmer gevulde Italië kwam, er geen graniet in het terrazzo voorkwam. Nadat terrazzo steeds meer door heel Europa ging, zijn de terrazzo en graniet vloeren een mengeling geworden, waardoor heden ten dagen de twee benamingen gebruikt worden voor een en dezelfde vloer.

Artiflex Terrazzo is onder andere gespecialiseerd in het maken van terrazzo vloeren ofwel granito vloeren. Granito vloeren zijn geliefd door hun duurzaamheid en de tijdloze, luxe uitstraling. De vloeren hebben een zeer lange levensduur, zijn makkelijk schoon te houden en te onderhouden en zijn bovendien waardeverhogend voor het object waarin een vloer wordt aangebracht.
Granito vloeren kunnen in een ruim assortiment aan kleuren worden geleverd en in verschillende motieven worden gelegd, waardoor u in feite altijd een unieke vloer krijgt.

Met een granito vloer kunt u alle kanten uit, klassiek of modern, alles is mogelijk.

Terrazzo Vloer

De Terrazzo vloer is weer helemaal terug van weggeweest. De meesten van ons zullen de vloer nog wel herkennen van vroeger bij oma in de gang, of in de wat oudere woningen zie je de vloeren ook nog wel terug komen in badkamers. De vraag naar mooie terrazzo vloeren groeit en dat is niet voor niks.

Een terrazzo vloer is duurzaam, een natuurproduct, heeft een luxe uitstraling en heeft een tal van kleuren en mogelijkheden om toe te passen. U kunt de vloer volledig ontwerpen en samenstellen naar uw wens en keuze, zodat u altijd een juweeltje in uw huis heeft liggen.
Een vloer van terrazzo is dan ook een absolute aanwinst voor uw huis, maar ook voor in een bedrijfspand.
Mocht u eraan denken om deze vloer in uw bedrijfspand te willen, dan geven wij u graag wat suggesties wat het beste bij uw bedrijf past.
Om alvast een idee te geven, het is uitermate geschikt voor horeca gelegenheden in verband met het hygiënisch schoonmaken van de vloer, de vloer is vuil- en waterdicht. Hierdoor ook super voor in een spa of sauna, helemaal omdat je zelf de kleuren en het motief kunt samenstellen. Maar het is ook geweldig voor in een kantoor of winkelpand, mede om het goed schoon te houden en het gemakkelijke onderhoud, maar wat dacht u als eyeatcher? Door uw eigen design in de vloer te laten gieten...

Sterker een terrazzovloer kan ook voor buiten!
Dankzij de duurzaamheid en slijtvastheid van dit product is terrazzo zeer geschikt voor intensief gebruik.
Daardoor ook zeer geschikt als terrasvloer, garagevloer of werkplaats.

Nu praten we steeds over de duurzaamheid en kwaliteit van terrazzo, maar wat maakt het nu dat dit zo is?
Het heeft alles te maken met de manier waarop terrazzo vervaardigd wordt. Marmer, granito, zandkorrels en glaskorrels zijn oersterk. En door de toevoeging van cement wordt dit alle een geheel in een mortel. Natuurlijk kijken we naar het te behalen resultaat, of de korrels dicht of juist minder dicht op elkaar moeten komen. Hiermee wordt er altijd wat cement tussen de korrels uitgeperst die we netjes verwijderen.
Als het terrazzo droog is, wat soms een paar dagen kan duren, word de vloer gepolijst en voorzien van een beschermlaag waardoor de vloer vuil- en waterdicht is. Natuurlijk is het van groot belang dat de ondergrond in goede staat is en we alles erbij en eromheen netjes
verwerken. Soms kan het zelfs over de oude vloer heen, mits de juiste voorbereidingen worden getroffen.
In deze gevallen gaat een goed onderhouden terrazzo vloer tientallen jaren mee!

Met de keuze voor een terrazzovloer kiest u voor duurzaamheid, uitstraling en individualiteit. Met de keuze voor Artiflex-Terrazzo kiest u voor kwaliteit, expertise, service en klantvriendelijkheid tot in de
kleinste details.
Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en het repareren van uw terrazzo vloer.

Wat kost een Granito / Terrazzo vloer per m2?

Om de prijs goed te kunnen bepalen wat een terrazzo vloer per m2 kost hebben we wat informatie van u nodig.
De prijs is namelijk afhankelijk van de aanwezige ondervloer en welke kleur u wilt hebben.


Zo vraagt u een offerte / prijsopgaaf bij ons aan:

1. Zoek de kleur uit via onze Terrazzo samples & kleuren pagina.
2. Ga naar het offerte formulier en geef aan welke kleur u wenst en vermeld het soort ondervloer erbij.

U krijgt van ons een offerte / prijsopgaaf via mail toegestuurd.

Hoe hebben onze klanten ons ervaren?

Christa Bouwman
Christa Bouwman
08:18 16 Aug 19
Wij hebben heel goede ervaringen met Artiflex Terrazzo. De werkzaamheden zijn keurig en vakkundig uitgevoerd. Er wordt netjes en volgens de vantevoren aangegeven planning gewerkt. Het contact met Wesley verloopt plezierig en ‘last but not least’: de granito/terrazzo vloer is echt prachtig geworden! We zijn heel tevreden en krijgen ook veel positieve reacties!
Bas van der Hulst
Bas van der Hulst
16:35 15 Jul 19
Mooie vloer, gelegd voor een mooie prijs en binnen korte termijn. Later nog teruggekomen voor het in de was zetten van de vloer. Vloer had daarna een nog diepere kleur. Prima service. Goed bereikbaar voor vragen.
Thomas Kroese
Thomas Kroese
20:44 26 May 18
Absolute vakman! Afgelopen week heeft Wesley van Artiflex Terrazzo in onze jaren 30 woning een granito keuken- en toiletvloer gerepareerd en opgeknapt en een granito badkamer- en toiletvloer nieuw aangelegd. Hoewel door miscommunicatie in het voortraject aan onze kant niet alles was voorbereid heeft Wesley zich niet uit het veld laten slaan en zeer vakkundig alle werkzaamheden uitgevoerd. Wesley verstaat zijn vak bijzonder goed en gaat pas weg als klant en hijzelf 100% tevreden zijn. In ons geval: missie geslaagd! Wij zijn erg tevreden en zouden hem zeker aanbevelen.
Robin Heijsteeg
Robin Heijsteeg
19:42 12 Feb 17
Pas geleden een prachtige badkamer vloer en twee wastafels laten maken door Artiflex terrazzo. Ik moet eerlijk zijn, het resultaat is geweldig! De service is top, hij is altijd bereikbaar en werkt super netjes. Ik zou Artiflex iedereen aanbevelen die iets van terrazzo wil hebben.
Volgende beoordelingen
Artiflex Terrazzo
5.0
aangedreven door Facebook
Niels van Iersel
Niels van Iersel
2019-10-12T07:36:12+0000
Wesley is een vak man hij weet wat hij doet en ik kan je hem sterk aanbevelen voor vloeren en of keukenbladen.
Angelique Lambers
Angelique Lambers
2017-04-22T11:17:29+0000
Bij ons heeft Wesley een zeer mooi aanrechtblad geplaatst, het blad is in 1 stuk gestort, met veel hoeken en ook een deel achter de Boretti langs, het is zeer mooi geworden. De plaatsing verliep vlot en er werd echt meegedacht. Wesley bedankt wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden
Volgende beoordelingen
Artiflex Terrazzo
T: 06 - 24197480
T: 0294 - 776904
artiflex-terrazzo.nl
KVK: 34354169
Postadres: Zomerstraat 10
1109 AW  Driemond
Showroom (op afspraak):
Hulswitweg 33 te haarlem
envelope-ophone-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram