Bel ons op 0294-776904 of vraag een offerte aan.

Leverings voorwaarden

Leveringsvoorwaarden van Artiflex Terrazzo

1. Een afwijking van 10% van het geselecteerde monster t.o.v. het afgeleverde terrazzo product is geaccepteerd. Bij het toevoegen van kleurstof kan deze afwijking tot 15% oplopen.

2.  Vloeren worden minder ver door geschuurd dan bladen, waardoor er vanzelf sprekend ook minder glans verkregen kan worden.

3. Schade veroorzaakt door stof of door vocht is voor de opdrachtgever!
    Voor het adequaat isoleren kunnen wij u uiteraard adviseren. In principe worden bladen droog geschuurd en vloeren met water.

4. Indien een blad gestort moet worden in een bestaande woonsituatie, dient ook de vloer afgedekte worden met plastic en daaroverheen hardboard platen.

5. Voor het storten van een aanrechtblad moet de spoelbak ter plaatse en de inbouwmaten van de kookplaat bekend zijn, evenals de diameter van de uitsparing van de kraan.

6. De klant is verantwoordelijk voor de volledige onderbouw van de totale lengte van het te plaatsen aanrechtblad, zodat alleen nog een plaat geplaatst hoeft te worden voor onze bekisting. ( Liefst geen hoge zijkasten en geen apparatuur)

7. Water en stroom zijn noodzakelijk voor onze werkzaamheden!

8. De dikte van de te gebruiken tegels dient ook doorgegeven te worden, deze i.v.m. de te stellen plintlatten. (zowel aanrechtbladen als vloeren).

9. Betalingscondities: 50% bij aanvang werkzaamheden, restant binnen 2 weken na oplevering.

10. Badkamervloeren worden nat geschuurd, dit betekend dat het slijpwater door uw put wordt gespoeld, u dient zelf voor het goed naspoelen van de leidingen te zorgen. Mits de leidingen oud zijn of lange horizontale stukken hebben, dan dient u ons dit van te voren aan te geven. Artiflex is in geen enkel geval aansprakelijk voor verstoppingen van de leidingen.

11. Voor een opdracht buiten de Randstad (straal 20 km) worden reiskosten in rekening gebracht. Parkeerkosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Terrazzoproducten zijn 100% handwerk, vandaar deze voorwaarden om u een optimaal product te leveren met minimale overlast!

Hoe hebben onze klanten ons ervaren?

Artiflex Terrazzo
5.0
Based on 3 reviews
powered by Google
Christa Bouwman
Christa Bouwman
08:18 16 Aug 19
Wij hebben heel goede ervaringen met Artiflex Terrazzo. De werkzaamheden zijn keurig en vakkundig uitgevoerd. Er wordt netjes en volgens de vantevoren aangegeven planning gewerkt. Het contact met Wesley verloopt plezierig en ‘last but not least’: de granito/terrazzo vloer is echt prachtig geworden! We zijn heel tevreden en krijgen ook veel positieve reacties!
Bas van der Hulst
Bas van der Hulst
16:35 15 Jul 19
Mooie vloer, gelegd voor een mooie prijs en binnen korte termijn. Later nog teruggekomen voor het in de was zetten van de vloer. Vloer had daarna een nog diepere kleur. Prima service. Goed bereikbaar voor vragen.
Thomas Kroese
Thomas Kroese
20:44 26 May 18
Absolute vakman! Afgelopen week heeft Wesley van Artiflex Terrazzo in onze jaren 30 woning een granito keuken- en toiletvloer gerepareerd en opgeknapt en een granito badkamer- en toiletvloer nieuw aangelegd. Hoewel door miscommunicatie in het voortraject aan onze kant niet alles was voorbereid heeft Wesley zich niet uit het veld laten slaan en zeer vakkundig alle werkzaamheden uitgevoerd. Wesley verstaat zijn vak bijzonder goed en gaat pas weg als klant en hijzelf 100% tevreden zijn. In ons geval: missie geslaagd! Wij zijn erg tevreden en zouden hem zeker aanbevelen.
Robin Heijsteeg
Robin Heijsteeg
19:42 12 Feb 17
Pas geleden een prachtige badkamer vloer en twee wastafels laten maken door Artiflex terrazzo. Ik moet eerlijk zijn, het resultaat is geweldig! De service is top, hij is altijd bereikbaar en werkt super netjes. Ik zou Artiflex iedereen aanbevelen die iets van terrazzo wil hebben.
Volgende beoordelingen
Artiflex Terrazzo
5.0
Based on 2 reviews
aangedreven door Facebook
Niels van Iersel
Niels van Iersel
2019-10-12T07:36:12+0000
Wesley is een vak man hij weet wat hij doet en ik kan je hem sterk aanbevelen voor vloeren en of keukenbladen.
Angelique Lambers
Angelique Lambers
2017-04-22T11:17:29+0000
Bij ons heeft Wesley een zeer mooi aanrechtblad geplaatst, het blad is in 1 stuk gestort, met veel hoeken en ook een deel achter de Boretti langs, het is zeer mooi geworden. De plaatsing verliep vlot en er werd echt meegedacht. Wesley bedankt wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden
Volgende beoordelingen
Artiflex Terrazzo
T: 06 - 24197480
T: 0294 - 776904
artiflex-terrazzo.nl
KVK: 34354169
Postadres: Zomerstraat 10
1109 AW  Driemond
Showroom (op afspraak):
Hulswitweg 33 te haarlem
envelope-ophone-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram