• Artiflex terrazzo voor:

    Terrazzo Vloeren voor bedrijven

    Bedrijfpanden & Hotels, waar u maar wilt.
  • Artiflex terrazzo voor:

    Terrazzo Vloeren voor Particulieren

    Badkamer, woonkamer of gang. Waar u maar wilt.

Leveringsvoorwaarden

De leveringsvoorwaarden van Artiflex Terrazzo

Omdat terrazzo producten 100 procent handwerk zijn hanteert Artiflex Terrazzo de volgende leveringsvoorwaarden om een zo perfect mogelijk product te leveren, met een minimale overlast voor de klant.

- De klant accepteert een afwijking van 10 procent ten opzichte van het uitgekozen monster. Als er een kleurstof wordt toegevoegd kan dat oplopen tot 15 procent.

- Doordat vloeren minder ver worden doorgeschuurd dan keukenbladen of andere (werk) bladen, zal er bij de vloeren minder glans verkregen worden dan bij de bladen.

- Eventuele schade die ontstaat door vocht of stof is voor rekening van de klant.

Uiteraard kunnen wij u adviseren voor een adequate isolatie.

- Wanneer er aan terrazzo blad aangebracht gaat worden in een bestaande situatie moet er gezorgd worden voor een goede afdekking van de vloer door middel van afdekplastic met daar overheen hardboard platen.

-Voordat een aanrechtblad gestort wordt moeten alle maten zoals de maat van de spoelbak (deze moet ter plaatse zijn), de kookplaat en de diameter van de kraan bekend zijn.

-Bij het aanbrengen van een aanrechtblad is de klant verantwoordelijk voor de gehele onderbouw over de totale lengte van het blad zodat alleen nog de plaat voor de bekisting geplaatst hoeft te worden. (bij voorkeur zijn er geen hoge zijkasten of apparatuur aanwezig).

-De dikte van eventueel te gebruiken tegels dienen voor aanvang bekend te zijn, dit vanwege de te stellen plintlatten.

-Water en stroom zijn noodzakelijk om onze werkzaamheden te kunnen verrichten.

Onze betalingscondities:

-50 procent van de betaling bij aanvang van de werkzaamheden, het restant binnen 2 weken na oplevering.

-Voor opdrachten buiten de randstad brengen wij reiskosten in rekening, parkeerkosten zijn voor rekening van de klant.

Bekijk onze reviews via Facebook en Google

Google reviews

Bas van der Hulst
Bas van der Hulst
16:35 15 Jul 19
Mooie vloer, gelegd voor een mooie prijs en binnen korte termijn. Later nog teruggekomen voor het in de was zetten van de vloer. Vloer had daarna een nog diepere kleur. Prima service. Goed bereikbaar voor vragen.
Thomas Kroese
Thomas Kroese
20:44 26 May 18
Absolute vakman! Afgelopen week heeft Wesley van Artiflex Terrazzo in onze jaren 30 woning een granito keuken- en toiletvloer gerepareerd en opgeknapt en een granito badkamer- en toiletvloer nieuw aangelegd. Hoewel door miscommunicatie in het voortraject aan onze kant niet alles was voorbereid heeft Wesley zich niet uit het veld laten slaan en zeer vakkundig alle werkzaamheden uitgevoerd. Wesley verstaat zijn vak bijzonder goed en gaat pas weg als klant en hijzelf 100% tevreden zijn. In ons geval: missie geslaagd! Wij zijn erg tevreden en zouden hem zeker aanbevelen.
Robin Heijsteeg
Robin Heijsteeg
19:42 12 Feb 17
Pas geleden een prachtige badkamer vloer en twee wastafels laten maken door Artiflex terrazzo. Ik moet eerlijk zijn, het resultaat is geweldig! De service is top, hij is altijd bereikbaar en werkt super netjes. Ik zou Artiflex iedereen aanbevelen die iets van terrazzo wil hebben.
Next Reviews

Facebook reviews

Artiflex Terrazzo
5.0
powered by Facebook
Angelique Lambers
Angelique Lambers
2017-04-22T11:17:29+0000
Bij ons heeft Wesley een zeer mooi aanrechtblad geplaatst, het blad is in 1 stuk gestort, met veel hoeken en ook een deel achter de Boretti langs, het is zeer mooi geworden. De plaatsing verliep vlot en er werd echt meegedacht. Wesley bedankt wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram