Bel ons op 0294-776904 of vraag een offerte aan.

Terrazzo particulieren en bedrijven

Toepassingen voor particulieren en bedrijven:
Bij het verwerken van terrazzo zijn er veel mogelijkheden. Buiten de hoeveelheid aan kleuren, kan er ook in prachtige motieven worden gewerkt. De meesten van ons zijn bekend met de volgende toepassingen: vloeren, wastafels, aanrechtbladen of werkbladen, badkamers en toiletten. Mooi om te zien is dat de toepassingen in het verwerken van terrazzo aan het toenemen is, zo zien we steeds vaker tafelbladen, terrassen, tuinmeubelen, bloembakken, ligbaden en zelfs de afwerking van zwembaden ontstaan vanuit het prachtige terrazzo.

Doordat het werken met terrazzo een ambacht is en dus met hand wordt vervaardigd, kunnen wij alles op maat maken en in overleg met u komen we iedere keer tot een uniek eindresultaat.

Zoals de titel aangeeft verwerken wij de verschillende toepassingen van terrazzo voor particulieren en voor bedrijven. In beiden gevallen maken wij een goed plan samen met u zodat uw wens volledig naar buiten komt en u met een prachtig resultaat jaren blij kunt zijn. Dankzij de duurzaamheid van ons product en als u een goed onderhoud bewerkstelligd gaat het met gemak tientallen jaren mee en zal het er net zo mooi uit blijven zien als op de dag dat het is opgeleverd.

Terrazzo is dankzij zijn water- en vuil dichtheid ook perfect om te gebruiken in horecagelegenheden, in professionele keukens als vloer en werkbladen, maar ook in sauna’s, badhuizen en ruimtes die vragen om een goede hygiëne.
Aangezien we met terrazzo vele kanten op kunnen en het een luxe uitstraling geeft is het ook prachtig om een vloer in kantoor van terrazzo te voorzien, of wat dacht u van uw winkelruimte? U kunt het zo chic of industrieel maken als u zelf wilt.
Terrazzo vloeren worden zelf gelegd in garages, het mag duidelijk zijn dat door de slijtvaste eigenschap het uitermate geschikt is voor professioneel en intensief gebruik.

Bij Artiflex Terrazzo kunt u uiteraard ook terecht voor het onderhoud van al uw terrazzo toepassingen, vloer of keukenblad, schuren of polijsten, reparaties, wij doen het allemaal voor u.


De verschillende terrazzo toepassingen geven uw woning of bedrijf net even dat stukje extra uitstraling waar u naar op zoek bent.
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hoe hebben onze klanten ons ervaren?

Artiflex Terrazzo
5.0
Based on 1 reviews
aangedreven door Facebook
Niels van Iersel
Niels van Iersel
2019-10-12T07:36:12+0000
Wesley is een vak man hij weet wat hij doet en ik kan je hem sterk aanbevelen voor vloeren en of keukenbladen.
Angelique Lambers
Angelique Lambers
2017-04-22T11:17:29+0000
Bij ons heeft Wesley een zeer mooi aanrechtblad geplaatst, het blad is in 1 stuk gestort, met veel hoeken en ook een deel achter de Boretti langs, het is zeer mooi geworden. De plaatsing verliep vlot en er werd echt meegedacht. Wesley bedankt wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden
Volgende beoordelingen
Artiflex Terrazzo
T: 06 - 24197480
T: 0294 - 776904
artiflex-terrazzo.nl
KVK: 83535942
Postadres: Zomerstraat 10
1109 AW  Driemond
Showroom (op afspraak):
Hulswitweg 33 te haarlem
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram