Toepassingen voor particulieren en bedrijven:

[singlepic id=173 w=320 h=240 float=left]

Terrazzo heeft enorm veel mogelijkheden. Veel mensen kennen bekende toepassingen zoals aanrechtbladen, vloeren, wastafels of werkbladen, badkamers en toiletten. Er zijn ook minder voor de hand liggende toepassingen, denk hierbij aan garagevloeren, tafelbladen, maar ook terrassen, tuinmeubelen, bloembakken, ligbaden, kunst en zelfs de afwerking voor zwembaden behoren tot de bijna eindeloze mogelijkheden. In overleg met de klant is er enorm veel mogelijk. Doordat het handwerk is en het ontwerp in samenspraak met de klant gebeurd, komen wij iedere keer weer tot een uniek eindresultaat. Terrazzo is een duurzaam product dat mits goed onderhouden met gemak tientallen jaren meegaat en er net zo mooi uit blijft zien als op de dag dat het is opgeleverd.

Bij Artiflex Terrazzo kunt u uiteraard ook terecht voor het onderhoud van al uw terrazzo toepassingen, vloer of keukenblad, schuren of polijsten, reparaties, wij doen het allemaal voor u.

Toepassingen voor bedrijven:
Voor bedrijven is terrazzo op enorm veel vlakken toepasbaar, denkt u daarbij aan:

  • Een mooie terrazzovloer in de entreehal van uw bedrijf.
  • Een mooie vloer in de gemeenschappelijke ruimtes.
  • De vloer van uw bedrijfskantine of een werkblad in de keuken.
  • De vloer en de wastafels in de toiletgroepen.

De verschillende terrazzo toepassingen geven uw bedrijf net even dat stukje extra uitstraling waar u naar op zoek bent.

Winkel en horecatoepassingen:

Terrazzo is uittermate geschikt en uitstekend toepasbaar in winkels en in de horeca. Terrazzo is makkelijk te reinigen en daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld de vloer van een keuken, toilet, natte ruimtes zoals sauna’s en badhuizen en andere ruimtes de vragen om een goede hygiĆ«ne. Terrazzo werkbladen zijn uitermate geschikt voor het gebruik in de proffesionele keuken, ze zijn duurzaam en gaan erg lang mee, ook bij intensief gebruik.

Terrazzovloeren zijn slijtvast en daardoor ook zeer geschikt voor professioneel en intensief gebruik.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

[singlepic id=296 w=320 h=240 float=left]