• Artiflex terrazzo voor:

  Terrazzo Vloeren voor bedrijven

  Bedrijfpanden & Hotels, waar u maar wilt.
 • Artiflex terrazzo voor:

  Terrazzo Vloeren voor Particulieren

  Badkamer, woonkamer of gang. Waar u maar wilt.

Terrazzo particulieren en bedrijven

Toepassingen voor particulieren en bedrijven:

Terrazzo heeft enorm veel mogelijkheden. Veel mensen kennen bekende toepassingen zoals aanrechtbladen, vloeren, wastafels of werkbladen, badkamers en toiletten. Er zijn ook minder voor de hand liggende toepassingen, denk hierbij aan garagevloeren, tafelbladen, maar ook terrassen, tuinmeubelen, bloembakken, ligbaden, kunst en zelfs de afwerking voor zwembaden behoren tot de bijna eindeloze mogelijkheden. In overleg met de klant is er enorm veel mogelijk. Doordat het handwerk is en het ontwerp in samenspraak met de klant gebeurd, komen wij iedere keer weer tot een uniek eindresultaat. Terrazzo is een duurzaam product dat mits goed onderhouden met gemak tientallen jaren meegaat en er net zo mooi uit blijft zien als op de dag dat het is opgeleverd.

Bij Artiflex Terrazzo kunt u uiteraard ook terecht voor het onderhoud van al uw terrazzo toepassingen, vloer of keukenblad, schuren of polijsten, reparaties, wij doen het allemaal voor u.

Toepassingen voor bedrijven:
Voor bedrijven is terrazzo op enorm veel vlakken toepasbaar, denkt u daarbij aan:

 • Een mooie terrazzovloer in de entreehal van uw bedrijf.
 • Een mooie vloer in de gemeenschappelijke ruimtes.
 • De vloer van uw bedrijfskantine of een werkblad in de keuken.
 • De vloer en de wastafels in de toiletgroepen.

De verschillende terrazzo toepassingen geven uw bedrijf net even dat stukje extra uitstraling waar u naar op zoek bent.

Winkel en horecatoepassingen:

Terrazzo is uittermate geschikt en uitstekend toepasbaar in winkels en in de horeca. Terrazzo is makkelijk te reinigen en daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld de vloer van een keuken, toilet, natte ruimtes zoals sauna's en badhuizen en andere ruimtes de vragen om een goede hygiƫne. Terrazzo werkbladen zijn uitermate geschikt voor het gebruik in de proffesionele keuken, ze zijn duurzaam en gaan erg lang mee, ook bij intensief gebruik.

Terrazzovloeren zijn slijtvast en daardoor ook zeer geschikt voor professioneel en intensief gebruik.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk onze reviews via Facebook en Google

Google reviews

Bas van der Hulst
Bas van der Hulst
16:35 15 Jul 19
Mooie vloer, gelegd voor een mooie prijs en binnen korte termijn. Later nog teruggekomen voor het in de was zetten van de vloer. Vloer had daarna een nog diepere kleur. Prima service. Goed bereikbaar voor vragen.
Thomas Kroese
Thomas Kroese
20:44 26 May 18
Absolute vakman! Afgelopen week heeft Wesley van Artiflex Terrazzo in onze jaren 30 woning een granito keuken- en toiletvloer gerepareerd en opgeknapt en een granito badkamer- en toiletvloer nieuw aangelegd. Hoewel door miscommunicatie in het voortraject aan onze kant niet alles was voorbereid heeft Wesley zich niet uit het veld laten slaan en zeer vakkundig alle werkzaamheden uitgevoerd. Wesley verstaat zijn vak bijzonder goed en gaat pas weg als klant en hijzelf 100% tevreden zijn. In ons geval: missie geslaagd! Wij zijn erg tevreden en zouden hem zeker aanbevelen.
Robin Heijsteeg
Robin Heijsteeg
19:42 12 Feb 17
Pas geleden een prachtige badkamer vloer en twee wastafels laten maken door Artiflex terrazzo. Ik moet eerlijk zijn, het resultaat is geweldig! De service is top, hij is altijd bereikbaar en werkt super netjes. Ik zou Artiflex iedereen aanbevelen die iets van terrazzo wil hebben.
Next Reviews

Facebook reviews

Artiflex Terrazzo
5.0
powered by Facebook
Angelique Lambers
Angelique Lambers
2017-04-22T11:17:29+0000
Bij ons heeft Wesley een zeer mooi aanrechtblad geplaatst, het blad is in 1 stuk gestort, met veel hoeken en ook een deel achter de Boretti langs, het is zeer mooi geworden. De plaatsing verliep vlot en er werd echt meegedacht. Wesley bedankt wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram