• ARTIFLEX TERRAZZO

  • TERRAZZO VLOEREN

  • KEUKENBLADEN

  • BADKAMER

Ambachtelijke Aanrechtbladen van Terrazzo

Met een aanrechtblad van Terrazzo haalt u een pronkstuk uw keuken binnen. Buiten dat het een luxueuze uitstraling geeft, is het hygiënisch, goed te onderhouden, slijtvast, duurzaam en helemaal naar uw wens te maken.

Het tijdloze karakter van terrazzo zorgt ervoor dat u niet snel uitgekeken zult raken op uw aanrechtblad. Terrazzo aanrechtbladen zijn zeer duurzaam en gaan, mits op de juiste manier onderhouden, vele tientallen jaren mee. Het aanrechtblad is prachtig te combineren met een terrazzo vloer, al dan niet in dezelfde kleur.
De dikte van een terrazzo aanrechtblad varieert vanaf 3 centimeter tot ongeveer 8 centimeter. Hierdoor zijn er veel variaties mogelijk, fijn en subtiel, of juist stoer en robuust. De aanrechtbladen kunnen uit een stuk gemaakt worden tot lengtes van wel 7 meter. Bij grotere lengtes zullen er wel wat aanpassingen aan de onderbouw (de kastjes) en eventueel aan de constructie van de vloer gedaan moeten worden.

Terrazzo aanrechtbladen zijn uitermate geschikt voor zowel privé gebruik als intensief bedrijfsmatig gebruik in bijvoorbeeld de horeca.

Voor de meest voorkomende vragen over terrazzo aanrechtbladen, kunt u een kijkje nemen op de volgende pagina’s:

Onderhoud en Herstel

Terrazzo Offerte Aanvragen

Foto's van Projecten

Wilt u meer informatie, schroom dan niet om ons te bellen of contact op te nemen via het contactformulier.

Hieronder ziet u een kleine impressie van onze aanrechtbladen, voor meer foto’s kijk bij projecten.

Hoe hebben onze klanten ons ervaren?

Christa Bouwman
Christa Bouwman
08:18 16 Aug 19
Wij hebben heel goede ervaringen met Artiflex Terrazzo. De werkzaamheden zijn keurig en vakkundig uitgevoerd. Er wordt netjes en volgens de vantevoren aangegeven planning gewerkt. Het contact met Wesley verloopt plezierig en ‘last but not least’: de granito/terrazzo vloer is echt prachtig geworden! We zijn heel tevreden en krijgen ook veel positieve reacties!
Bas van der Hulst
Bas van der Hulst
16:35 15 Jul 19
Mooie vloer, gelegd voor een mooie prijs en binnen korte termijn. Later nog teruggekomen voor het in de was zetten van de vloer. Vloer had daarna een nog diepere kleur. Prima service. Goed bereikbaar voor vragen.
Thomas Kroese
Thomas Kroese
20:44 26 May 18
Absolute vakman! Afgelopen week heeft Wesley van Artiflex Terrazzo in onze jaren 30 woning een granito keuken- en toiletvloer gerepareerd en opgeknapt en een granito badkamer- en toiletvloer nieuw aangelegd. Hoewel door miscommunicatie in het voortraject aan onze kant niet alles was voorbereid heeft Wesley zich niet uit het veld laten slaan en zeer vakkundig alle werkzaamheden uitgevoerd. Wesley verstaat zijn vak bijzonder goed en gaat pas weg als klant en hijzelf 100% tevreden zijn. In ons geval: missie geslaagd! Wij zijn erg tevreden en zouden hem zeker aanbevelen.
Robin Heijsteeg
Robin Heijsteeg
19:42 12 Feb 17
Pas geleden een prachtige badkamer vloer en twee wastafels laten maken door Artiflex terrazzo. Ik moet eerlijk zijn, het resultaat is geweldig! De service is top, hij is altijd bereikbaar en werkt super netjes. Ik zou Artiflex iedereen aanbevelen die iets van terrazzo wil hebben.
Next Reviews
Artiflex Terrazzo
5.0
powered by Facebook
Angelique Lambers
Angelique Lambers
2017-04-22T11:17:29+0000
Bij ons heeft Wesley een zeer mooi aanrechtblad geplaatst, het blad is in 1 stuk gestort, met veel hoeken en ook een deel achter de Boretti langs, het is zeer mooi geworden. De plaatsing verliep vlot en er werd echt meegedacht. Wesley bedankt wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden
Artiflex Terrazzo
T: 06 - 24197480
T: 0294 - 776904
artiflex-terrazzo.nl
KVK: 34354169
Postadres: Zomerstraat 10
1109 AW  Driemond
Showroom (op afspraak):
Hulswitweg 33 te haarlem
COOKIE POLICY ARTIFLEX TERRAZZO 
envelope-ophone-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram