• Artiflex terrazzo voor:

    Terrazzo Vloeren voor bedrijven

    Bedrijfpanden & Hotels, waar u maar wilt.
  • Artiflex terrazzo voor:

    Terrazzo Vloeren voor Particulieren

    Badkamer, woonkamer of gang. Waar u maar wilt.

Ambachtelijke Aanrechtbladen van Terrazzo

Een terrazzo aanrechtblad van Artiflex Terrazzo geeft uw keuken net dat extra stukje luxe en uitstraling waar u naar op zoek bent. Voor zowel een klassieke als een moderne look bent u bij ons aan het juiste adres. Het tijdloze karakter van terrazzo zorgt ervoor dat u niet snel uitgekeken zult raken op uw aanrechtblad. Terrazzo aanrechtbladen zijn zeer duurzaam en gaan, mits op de juiste manier onderhouden, vele tientallen jaren mee. Een terrazzo aanrechtblad is prachtig te combineren met een terrazzo vloer, al dan niet in dezelfde kleur. De dikte van een terrazzo aanrechtblad varieert vanaf 3 centimeter tot ongeveer 8 centimeter. Hierdoor zijn er veel variaties mogelijk, fijn en subtiel, of juist stoer en robuust. De aanrechtbladen kunnen uit een stuk gemaakt worden tot lengtes van wel 7 meter. Bij grotere lengtes zullen er wel wat aanpassingen aan de onderbouw ( de kastjes) en eventueel aan de constructie van de vloer gedaan moeten worden.

Terrazzo aanrechtbladen zijn uitermate geschikt voor zowel privé gebruik als intensief bedrijfsmatig gebruik in bijvoorbeeld de horeca.

Vragen over terrazzo aanrechtbladen.

Voor vragen kunt u bij de onderstaande pagina's kijken:

 

 

 

Meer voorbeelden van terrazzo aanrechtbladen vindt u bij projecten.

Voor overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen, vraag een offerte aan!

Bekijk onze reviews via Facebook en Google

Google reviews

Bas van der Hulst
Bas van der Hulst
16:35 15 Jul 19
Mooie vloer, gelegd voor een mooie prijs en binnen korte termijn. Later nog teruggekomen voor het in de was zetten van de vloer. Vloer had daarna een nog diepere kleur. Prima service. Goed bereikbaar voor vragen.
Thomas Kroese
Thomas Kroese
20:44 26 May 18
Absolute vakman! Afgelopen week heeft Wesley van Artiflex Terrazzo in onze jaren 30 woning een granito keuken- en toiletvloer gerepareerd en opgeknapt en een granito badkamer- en toiletvloer nieuw aangelegd. Hoewel door miscommunicatie in het voortraject aan onze kant niet alles was voorbereid heeft Wesley zich niet uit het veld laten slaan en zeer vakkundig alle werkzaamheden uitgevoerd. Wesley verstaat zijn vak bijzonder goed en gaat pas weg als klant en hijzelf 100% tevreden zijn. In ons geval: missie geslaagd! Wij zijn erg tevreden en zouden hem zeker aanbevelen.
Robin Heijsteeg
Robin Heijsteeg
19:42 12 Feb 17
Pas geleden een prachtige badkamer vloer en twee wastafels laten maken door Artiflex terrazzo. Ik moet eerlijk zijn, het resultaat is geweldig! De service is top, hij is altijd bereikbaar en werkt super netjes. Ik zou Artiflex iedereen aanbevelen die iets van terrazzo wil hebben.
Next Reviews

Facebook reviews

Artiflex Terrazzo
5.0
powered by Facebook
Angelique Lambers
Angelique Lambers
2017-04-22T11:17:29+0000
Bij ons heeft Wesley een zeer mooi aanrechtblad geplaatst, het blad is in 1 stuk gestort, met veel hoeken en ook een deel achter de Boretti langs, het is zeer mooi geworden. De plaatsing verliep vlot en er werd echt meegedacht. Wesley bedankt wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram