Terrazzo Vloeren

terrazzo-vloeren
Een terrazzo vloer is een absolute aanwinst voor uw huis of voor uw bedrijf. Voor zowel binnen als buiten zijn er vele toepassingen mogelijk. De vloer van de woonkamer, hal, badkamer en toilet, de keuken ( er zijn schitterende combinaties mogelijk met vloeren en aanrechtbladen), de entreehal van uw bedrijf, de bedrijfskantine, de vloer van een natte ruimte zoals bijvoorbeeld een sauna, alles is mogelijk. De terrazzo vloer is ook uitermate geschikt voor gebruik in de horeca omdat het erg makkelijk schoon te houden is. In een winkelruimte geeft een terrazzo vloer net even dat stukje extra uitstraling waar u wellicht naar op zoek bent.

Terrazzo vloer Buitenshuis

Ook buitenshuis kan er een terrazzo vloer worden gemaakt, denk daarbij aan bijvoorbeeld een terras, de vloer van de garage, de schuur of een werkplaats. Een terrazzo vloer is door zijn duurzaamheid zeer geschikt voor intensief gebruik.

Terrazzo Vloer Duurzaamheid, kwaliteit en veelzijdigheid.

De terrazzo vloer is duurzaam en gaat mits goed onderhouden tientallen jaren mee. Een terrazzo vloer geeft en luxe en verzorgde uitstraling aan de ruimte waarin het wordt aangebracht. De vloer kan extra worden verfraaid met een enkele of dubbel rand zetsteentjes. Een terrazzo vloer is op verschillende ondergronden aan te brengen, in veel gevallen kan dit ook over een bestaande vloer, mits de juiste voorbereidingen worden getroffen. Terrazzo kent vele mogelijkheden, zowel klassiek als modern. Artiflex Terrazzo biedt u honderden mogelijkheden in kleuren en samenstellingen.

Met de keuze voor een terrazzo vloer kiest u voor duurzaamheid, uitstraling en individualiteit, Met Artiflex Terrazzo kiest u voor kwaliteit, expertise, service en klantvriendelijkheid tot in de details. Artiflex terrazzo is aangesloten bij de NOA en biedt garantie op het geleverde werk. Bij Artiflex Terrazzo kunt u ook terecht voor het onderhoud en het repareren van uw vloer, wij beheersen alle facetten.

Wat is de prijs van een Terrazzo Vloer

Wilt u meer informatie over de kosten en de prijs voor een terrazzo vloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een terrazzo offerte aan.
Wilt u ons liever persoonlijk spreken over de prijs en kosten van een terrazzo vloer? Dat kan via een showroom bezoek op afspraak. Plan een bezoek aan onze showroom in.

Wij leveren Terrazzo vloeren in heel Nederland.

Kijk bij projecten voor meer voorbeelden en mogelijkheden van Terrazzo in uw woning of bedrijf.