• Artiflex terrazzo voor:

    Terrazzo Vloeren voor bedrijven

    Bedrijfpanden & Hotels, waar u maar wilt.
  • Artiflex terrazzo voor:

    Terrazzo Vloeren voor Particulieren

    Badkamer, woonkamer of gang. Waar u maar wilt.

Terrazzo

Terrazzo een product dat al sinds mens heugenis bestaat. Terrazzo is een duurzaam product, van hoge kwaliteit en met een luxe uitstraling.

Terrazzo wordt veel gebruikt als vloeren en aanrechtbladen, maar ook steeds meer in de badkamer. Denk hierbij maar eens aan de wastafels of douche cabines.

Tegenwoordig zien we steeds meer terrazzo. En de populariteit van terrazzo blijft maar toenemen. Dit komt denk ik vooral door de duurzaamheid en het eenvoudige onderhoud. Aan terrazzo hoeft u namelijk heel weinig te doen qua onderhoud. U hoeft enkel een keer per maand het terrazzo te voorzien van een beschermlaagje (dit wordt toegepast bij plaatsing van terrazzo en dient als onderhoud)

Wij van Artiflex-Terrazzo bieden u een breed assortiment aan verschillende terrazzo producten als terrazzo aanrechtbladen, terrazzo vloeren, terrazzo voor in uw tuin, onderhoud en herstel aan terrazzo en nog veel meer.

Bent u geïnteresseerd in terrazzo? en wilt u een terrazzovloer of terrazzo aanrechtblad? Of heeft u liever eerst nog wat informatie, neem in alle gevallen contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Bekijk onze reviews via Facebook en Google

Google reviews

Bas van der Hulst
Bas van der Hulst
16:35 15 Jul 19
Mooie vloer, gelegd voor een mooie prijs en binnen korte termijn. Later nog teruggekomen voor het in de was zetten van de vloer. Vloer had daarna een nog diepere kleur. Prima service. Goed bereikbaar voor vragen.
Thomas Kroese
Thomas Kroese
20:44 26 May 18
Absolute vakman! Afgelopen week heeft Wesley van Artiflex Terrazzo in onze jaren 30 woning een granito keuken- en toiletvloer gerepareerd en opgeknapt en een granito badkamer- en toiletvloer nieuw aangelegd. Hoewel door miscommunicatie in het voortraject aan onze kant niet alles was voorbereid heeft Wesley zich niet uit het veld laten slaan en zeer vakkundig alle werkzaamheden uitgevoerd. Wesley verstaat zijn vak bijzonder goed en gaat pas weg als klant en hijzelf 100% tevreden zijn. In ons geval: missie geslaagd! Wij zijn erg tevreden en zouden hem zeker aanbevelen.
Robin Heijsteeg
Robin Heijsteeg
19:42 12 Feb 17
Pas geleden een prachtige badkamer vloer en twee wastafels laten maken door Artiflex terrazzo. Ik moet eerlijk zijn, het resultaat is geweldig! De service is top, hij is altijd bereikbaar en werkt super netjes. Ik zou Artiflex iedereen aanbevelen die iets van terrazzo wil hebben.
Next Reviews

Facebook reviews

Artiflex Terrazzo
5.0
powered by Facebook
Angelique Lambers
Angelique Lambers
2017-04-22T11:17:29+0000
Bij ons heeft Wesley een zeer mooi aanrechtblad geplaatst, het blad is in 1 stuk gestort, met veel hoeken en ook een deel achter de Boretti langs, het is zeer mooi geworden. De plaatsing verliep vlot en er werd echt meegedacht. Wesley bedankt wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram