Bel ons op 0294-776904 of vraag een offerte aan.

Wat is Terrazzo

Terrazzo is een duurzaam product, heeft een hoge kwaliteit en luxe uitstraling. Het bestaat uit gebroken marmer-, graniet-, of zandsteenkorrels. Door de toevoeging van cement ontstaat er een mortel die we over de geschikte ondervloer gieten in een dikte van ongeveer 15 mm.

Ze vindt haar oorsprong in het prachtige Italië, waar van oudsher veel marmer te vinden is en heeft zich in inmiddels over heel Europa verspreid.

Terrazzo, een product dat al sinds mens heugenis bestaat neemt in populariteit toe. De toepassingen van terrazzo zijn dan ook ideaal. Terrazzo is te gebruiken voor de meest mooie vloeren, voor in huis of in de badkamer. Maar ook is het schitterend als aanrechtblad, douchecabine, wastafels en dan hebben we het nog niet eens over het gebruik buitenshuis of op werkplekken.

Zoals eerder aangegeven is terrazzo duurzaam, maar ook nog eens eenvoudig in onderhoud. Het is gemakkelijk schoon te houden en u kunt voor het mooiste resultaat en behoud van uw vloer kiezen om eens per maand de vloer te voorzien van een beschermlaagje.
Wij van Artiflex-Terrazzo bieden u een breed assortiment aan verschillende terrazzo producten als terrazzo aanrechtbladen, terrazzo vloeren, terrazzo voor in uw tuin, onderhoud en herstel aan terrazzo en nog veel meer.

Zou u graag meer informatie willen over terrazzo? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoe hebben onze klanten ons ervaren?

Artiflex Terrazzo
5.0
Based on 1 reviews
aangedreven door Facebook
Niels van Iersel
Niels van Iersel
2019-10-12T07:36:12+0000
Wesley is een vak man hij weet wat hij doet en ik kan je hem sterk aanbevelen voor vloeren en of keukenbladen.
Angelique Lambers
Angelique Lambers
2017-04-22T11:17:29+0000
Bij ons heeft Wesley een zeer mooi aanrechtblad geplaatst, het blad is in 1 stuk gestort, met veel hoeken en ook een deel achter de Boretti langs, het is zeer mooi geworden. De plaatsing verliep vlot en er werd echt meegedacht. Wesley bedankt wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden
Volgende beoordelingen
Artiflex Terrazzo
T: 06 - 24197480
T: 0294 - 776904
artiflex-terrazzo.nl
KVK: 83535942
Postadres: Zomerstraat 10
1109 AW  Driemond
Showroom (op afspraak):
Hulswitweg 33 te haarlem
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram