Bel ons op 0294-776904 of vraag een offerte aan.

Wat is Terrazzo

Terrazzo is een duurzaam product, heeft een hoge kwaliteit en luxe uitstraling. Het bestaat uit gebroken marmer-, graniet-, of zandsteenkorrels. Door de toevoeging van cement ontstaat er een mortel die we over de geschikte ondervloer gieten in een dikte van ongeveer 15 mm.

Ze vindt haar oorsprong in het prachtige Italië, waar van oudsher veel marmer te vinden is en heeft zich in inmiddels over heel Europa verspreid.

Terrazzo, een product dat al sinds mens heugenis bestaat neemt in populariteit toe. De toepassingen van terrazzo zijn dan ook ideaal. Terrazzo is te gebruiken voor de meest mooie vloeren, voor in huis of in de badkamer. Maar ook is het schitterend als aanrechtblad, douchecabine, wastafels en dan hebben we het nog niet eens over het gebruik buitenshuis of op werkplekken.

Zoals eerder aangegeven is terrazzo duurzaam, maar ook nog eens eenvoudig in onderhoud. Het is gemakkelijk schoon te houden en u kunt voor het mooiste resultaat en behoud van uw vloer kiezen om eens per maand de vloer te voorzien van een beschermlaagje.
Wij van Artiflex-Terrazzo bieden u een breed assortiment aan verschillende terrazzo producten als terrazzo aanrechtbladen, terrazzo vloeren, terrazzo voor in uw tuin, onderhoud en herstel aan terrazzo en nog veel meer.

Zou u graag meer informatie willen over terrazzo? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoe hebben onze klanten ons ervaren?

Artiflex Terrazzo
5.0
Based on 3 reviews
powered by Google
Christa Bouwman
Christa Bouwman
08:18 16 Aug 19
Wij hebben heel goede ervaringen met Artiflex Terrazzo. De werkzaamheden zijn keurig en vakkundig uitgevoerd. Er wordt netjes en volgens de vantevoren aangegeven planning gewerkt. Het contact met Wesley verloopt plezierig en ‘last but not least’: de granito/terrazzo vloer is echt prachtig geworden! We zijn heel tevreden en krijgen ook veel positieve reacties!
Bas van der Hulst
Bas van der Hulst
16:35 15 Jul 19
Mooie vloer, gelegd voor een mooie prijs en binnen korte termijn. Later nog teruggekomen voor het in de was zetten van de vloer. Vloer had daarna een nog diepere kleur. Prima service. Goed bereikbaar voor vragen.
Thomas Kroese
Thomas Kroese
20:44 26 May 18
Absolute vakman! Afgelopen week heeft Wesley van Artiflex Terrazzo in onze jaren 30 woning een granito keuken- en toiletvloer gerepareerd en opgeknapt en een granito badkamer- en toiletvloer nieuw aangelegd. Hoewel door miscommunicatie in het voortraject aan onze kant niet alles was voorbereid heeft Wesley zich niet uit het veld laten slaan en zeer vakkundig alle werkzaamheden uitgevoerd. Wesley verstaat zijn vak bijzonder goed en gaat pas weg als klant en hijzelf 100% tevreden zijn. In ons geval: missie geslaagd! Wij zijn erg tevreden en zouden hem zeker aanbevelen.
Robin Heijsteeg
Robin Heijsteeg
19:42 12 Feb 17
Pas geleden een prachtige badkamer vloer en twee wastafels laten maken door Artiflex terrazzo. Ik moet eerlijk zijn, het resultaat is geweldig! De service is top, hij is altijd bereikbaar en werkt super netjes. Ik zou Artiflex iedereen aanbevelen die iets van terrazzo wil hebben.
Volgende beoordelingen
Artiflex Terrazzo
5.0
Based on 1 reviews
aangedreven door Facebook
Niels van Iersel
Niels van Iersel
2019-10-12T07:36:12+0000
Wesley is een vak man hij weet wat hij doet en ik kan je hem sterk aanbevelen voor vloeren en of keukenbladen.
Angelique Lambers
Angelique Lambers
2017-04-22T11:17:29+0000
Bij ons heeft Wesley een zeer mooi aanrechtblad geplaatst, het blad is in 1 stuk gestort, met veel hoeken en ook een deel achter de Boretti langs, het is zeer mooi geworden. De plaatsing verliep vlot en er werd echt meegedacht. Wesley bedankt wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden
Volgende beoordelingen
Artiflex Terrazzo
T: 06 - 24197480
T: 0294 - 776904
artiflex-terrazzo.nl
KVK: 34354169
Postadres: Zomerstraat 10
1109 AW  Driemond
Showroom (op afspraak):
Hulswitweg 33 te haarlem
envelope-ophone-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram