Terrazzo

Terrazzo een product dat al sinds mens heugenis bestaat. Terrazzo is een duurzaam product, van hoge kwaliteit en met een luxe uitstraling.

Terrazzo wordt veel gebruikt als vloeren en aanrechtbladen, maar ook steeds meer in de badkamer. Denk hierbij maar eens aan de wastafels of douche cabines.

Tegenwoordig zien we steeds meer terrazzo. En de populariteit van terrazzo blijft maar toenemen. Dit komt denk ik vooral door de duurzaamheid en het eenvoudige onderhoud. Aan terrazzo hoeft u namelijk heel weinig te doen qua onderhoud. U hoeft enkel een keer per maand het terrazzo te voorzien van een beschermlaagje (dit wordt toegepast bij plaatsing van terrazzo en dient als onderhoud)

Wij van Artiflex-Terrazzo bieden u een breed assortiment aan verschillende terrazzo producten als terrazzo aanrechtbladen, terrazzo vloeren, terrazzo voor in uw tuin, onderhoud en herstel aan terrazzo en nog veel meer.

Bent u geïnteresseerd in terrazzo? en wilt u een terrazzovloer of terrazzo aanrechtblad? Of heeft u liever eerst nog wat informatie, neem in alle gevallen contact met ons op, wij staan u graag te woord.