• Artiflex terrazzo voor:

  Terrazzo Vloeren voor bedrijven

  Bedrijfpanden & Hotels, waar u maar wilt.
 • Artiflex terrazzo voor:

  Terrazzo Vloeren voor Particulieren

  Badkamer, woonkamer of gang. Waar u maar wilt.

Terrazzo in uw tuin

Terrazzo in uw tuin.

Terrazzo is het meest bekend van de verschillende toepassingen binnenshuis. Iedereen heeft wel eens een terrazzo aanrechtblad gezien of een terrazzovloer. Minder bekend zijn de mogelijkheden buitenshuis, er zijn enorm veel mogelijkheden:

 • Een mooie tuintafel, of zelfs een complete tuinset,
 • Een terras,
 • Een beeld,
 • Een fontein of
 • Een bloembak.
U kunt ook kiezen tussen verschillende soorten, wij hebben een breed assortiment.
Ook interesse om uw tuin te laten verfraaien met Terrazzo? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk onze reviews via Facebook en Google

Google reviews

Bas van der Hulst
Bas van der Hulst
16:35 15 Jul 19
Mooie vloer, gelegd voor een mooie prijs en binnen korte termijn. Later nog teruggekomen voor het in de was zetten van de vloer. Vloer had daarna een nog diepere kleur. Prima service. Goed bereikbaar voor vragen.
Thomas Kroese
Thomas Kroese
20:44 26 May 18
Absolute vakman! Afgelopen week heeft Wesley van Artiflex Terrazzo in onze jaren 30 woning een granito keuken- en toiletvloer gerepareerd en opgeknapt en een granito badkamer- en toiletvloer nieuw aangelegd. Hoewel door miscommunicatie in het voortraject aan onze kant niet alles was voorbereid heeft Wesley zich niet uit het veld laten slaan en zeer vakkundig alle werkzaamheden uitgevoerd. Wesley verstaat zijn vak bijzonder goed en gaat pas weg als klant en hijzelf 100% tevreden zijn. In ons geval: missie geslaagd! Wij zijn erg tevreden en zouden hem zeker aanbevelen.
Robin Heijsteeg
Robin Heijsteeg
19:42 12 Feb 17
Pas geleden een prachtige badkamer vloer en twee wastafels laten maken door Artiflex terrazzo. Ik moet eerlijk zijn, het resultaat is geweldig! De service is top, hij is altijd bereikbaar en werkt super netjes. Ik zou Artiflex iedereen aanbevelen die iets van terrazzo wil hebben.
Next Reviews

Facebook reviews

Artiflex Terrazzo
5.0
powered by Facebook
Angelique Lambers
Angelique Lambers
2017-04-22T11:17:29+0000
Bij ons heeft Wesley een zeer mooi aanrechtblad geplaatst, het blad is in 1 stuk gestort, met veel hoeken en ook een deel achter de Boretti langs, het is zeer mooi geworden. De plaatsing verliep vlot en er werd echt meegedacht. Wesley bedankt wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram